Υπηρεσίες | Ξυλουργικές Κατασκευές

Υπηρεσίες

Εκτιμώντας τις δυνατότητες του χώρου σας, σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις ώστε τα έπιπλά σας να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή και λειτουργικότητα. Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες σε ό,τι αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, τα οποία παρέχονται στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει κάθε είδους ξυλουργικές εργασίες, όπως την κατασκευή επίπλων για κατοικίες, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίων, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες καθώς και ειδικές κατασκευές επίπλων. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και την επίπλωση του επαγγελματικού σας χώρου ή του γραφείου σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, έτσι ώστε να γίνει πιο εύχρηστος, εργονομικός και ελκυστικός.

Συνεργαζόμενοι με μεγάλες τεχνικές εταιρείες, σχεδιαστές, διακοσμητές και κατασκευαστές και με οδηγό τη λειτουργικότητα και την υψηλή μας αισθητική, τα μοναδικά μας κομμάτια μπορεί να προσαρμοστούν σε κάθε ύφος και στυλ, παραδοσιακό και μοντέρνο, απλό ή σύνθετο. Η ποικιλία των κατασκευαστικών μας τεχνικών, εξασφαλίζει έναν όμορφο μα πάνω απ’ όλα λειτουργικό αποτέλεσμα για εσάς και την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας.

Υπηρεσίες | Ξυλουργικές Κατασκευές 07/12/2015
Λεωφόρος Σπατών 191, Παλλήνη, 15351
Τηλέφωνο: 693 22 84 599